Η Εταιρεία

Η Novaclean Building Solutions αποτελεί Εταιρεία Διαχειρίσεων και Καθαρισμού κτιρίων και ειδικεύεται στους καθαρισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια.

Πρόκειται για μία οικογενειακή, ελληνική,αναπτυσσόμενη επιχείρηση που στην πολυετή παρουσία της στον κλάδο έχει επιλεχθεί από πολλούς ιδιώτες και επαγγελματίες για την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια και τη μεθοδικότητά της.

Με έδρα τη Νέα Ιωνία,η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης και καθαρισμού σε όλη την Αθήνα, και σε περιοχές των βόρειων προαστίων, όπως το Μαρούσι, την Κηφισιά, τη Δροσιά, την Εκάλη, την Αγία Παρασκευή, τη Νέα Ιωνία, τη Μεταμόρφωση, το Χαλάνδρι και αλλού.

Η Novaclean Building Solutions με την πολυετή πορεία της στο χώρο έχει αποκτήσει τη γνώση, την εμπειρία και εξειδίκευση που χρειάζονται για τη σωστή διεκπεραίωση της ευρείας γκάμας υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η σύναψη μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Για αυτό  στον τομέα της διαχείρισης και στον καθαρισμό απασχολούμε έμπειρο προσωπικό, άμεσα από την εταιρεία χωρίς υπεργολάβίες, όπως οι περισσότερες εταιρείες του χώρου για διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας. 

Ιδιαίτερα στον τομέα της διαχείρισης παρακολουθούμε με συνέπεια όλα τα θέματα και προσφέρουμε άμεσα  αποτελέσματα, με υπευθυνότητα για την πολυκατοικία και εν γένει όποιο κτίριο χρειαστεί να αναλάβουμε. Παρακολουθούμε ανελλιπώς την καλή λειτουργία, είμαστε πάντα σε επικοινωνία μαζί σας για τα προβλήματα που προκύπτουν δίνοντας ουσιαστικές λύσεις .

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (210281282821028122506981310092) και να μάθετε σχετικά με την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, ή να κλείσουμε κάποιο ραντεβού στο χώρο σας. 

Για όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Καλέστε τώρα και επωφεληθείτε και από τις προσφορές μας!

Γιατί να επιλέξω την εταιρεία NovaClean

Για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές!
Γιατί λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον όλου του κτιρίου και όχι μεμονωμένα.
Γιατί φροντίζουμε ώστε να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πληρώνουν όλοι τα κοινόχρηστά τους.
Γιατί γίνονται προτάσεις για τη σωστή διαχείριση του αποθεματικού σας.
Γιατί γίνονται πάντα προτάσεις για τον ευπρεπισμό/ σωστή συντήρηση του κτιρίου σας
Γιατί γίνονται συστάσεις εξοικονόμηση δαπανων ώστε να υπάρχει οικονομική ομαλότητα.
Γιατί μεριμνούμε να πληρώνονται στην ώρα τους όλοι οι προμηθευετές σας.
Γιατί στόχος μας είναι η πραγματική σωστή εξυπηρέτηση του κτιρίου σας σε όλους τους τομείς και όχι μόνο να “βγει” ο μηνας και να πάρουμε την αμοιβή μας όπως πολλές εταιρείες.

Για όλα τα Παραπάνω και Ακόμη Περισσότερα θα Χαρούμε να Συνεργαστούμε Μαζί σας!

Καλέστε τώρα και επωφεληθείτε και από τις προσφορές μας!

Scroll to Top
Καλέστε μας