Πλήρης ή Μερική Διαχείριση

Λόγω των εξαντλητικών ωραρίων που επιτάσσει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, είναι πολλοί που δε διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο και ενέργεια που απαιτεί η διαχείριση ενός κτιρίου. Η εταιρεία διαχείρισης «NovaClean Building Solutions» με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο εγγυάται την υπεύθυνη ανάληψη της διαχείρισης με απόλυτη διαφάνεια και συνέπεια. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ή μερική διαχείριση της πολυκατοικίας σας, απαλλάσσοντάς σας από κάθε ευθύνη και έννοια για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του χώρου σας.

Αναθέτοντας σε εμάς τη διαχείριση του κτιρίου σας εξασφαλίζετε:

  • Μόνιμη απαλλαγή από κάθε ευθύνη διευθέτησης προβλημάτων, συντονισμού εργασιών, φυσικής παρουσίας και επίβλεψης εργασιών καθώς και συγκέντρωσης εγγράφων, χρημάτων κ.λπ. από τους ενοίκους.
  • Αποφυγή διαπροσωπικών εντάσεων και αρμονική συγκατοίκηση όλων των ενοίκων λόγω των διαφανών και δίκαιων υπηρεσιών της «NovaClean Building Solutions» που προάγουν και διαφυλάσσουν τόσο συνολικά όσο και μεμονωμένα το συμφέρον κάθε ενοίκου.
  • Εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου, υπεύθυνος έλεγχος και τήρηση κάθε απαιτούμενης εργασίας που ορίζουν οι κανόνες ασφαλείας και οι τακτικές αναθεωρήσεις της κείμενης Νομοθεσίας.    

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές υποχρεώσεις από τις οποίες αποφορτίζεστε αναθέτοντας τη διαχείριση του κτιρίου σας στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της NovaClean Builiding Solutions.

Αναλυτικότερα Αναλαμβάνουμε:

Την έκδοση, τη διανομή των μηνιαίων εξόδων και την είσπραξή τους σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα που έχει ανακοινωθεί εγκαίρως σε όλους τους ενοίκους.
Επίβλεψη και επιτήρηση όλων των συνεργείων όλων των ειδικοτήτων και έγκαιρη πληρωμή τους.
Μέριμνα και προγραμματισμός όλων των ετησίων απαραίτητων υπηρεσιών για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του κτιρίου λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε κτιρίου ξεχωριστά.
Κάθε κτίριο το αναλαμάνει ο “προσωπικός”του διαχειριστής ο οποίος είναι πάντα ενημερομένος για ό,τι συμβαίνει στο κτίριο.
Νομικές συμβουλές και προτάσεις για διάφορα νομικά ζητήματα που ανακύπτουν.
Προετοιμασία των Τακτικών και Έκτακτων Συνελεύσεων σύμφωνα με τον Κανονισμό της πολυκατοικίας ή την Κείμενη Νομοθεσία.

Για όλα τα Παραπάνω και Ακόμη Περισσότερα θα Χαρούμε να Συνεργαστούμε Μαζί σας!

Καλέστε τώρα και επωφεληθείτε και από τις προσφορές μας!

Scroll to Top
Καλέστε μας