Αποφράξεις

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα υπερχείλισης υδάτων; Έφραξε η αποχέτευση σας; Πλημμυρίσατε, βούλωσαν τα φρεάτιά σας με κίνδυνο τα λύματα να βρουν ανεπιθύμητες διεξόδους; Ως επαγγελματίες του χώρου γνωρίζουμε πόσο σοβαρές και επείγουσες είναι κάποιες καταστάσεις και έτσι το συνεργείο της NovaClean Building Solutions, το οποίο εξειδικεύεται σε αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων, βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση ώστε να μπορέσει να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε, οποιαδήποτε μέρα και ώρα.

Η «NovaClean Building Solutions» συνεργάζεται με σύγχρονα βυτιοφόρα που διαθέτουν αποφρακτικά και πιεστικά μηχανήματα υψηλών επιδόσεων που διαθέτουν και ειδικές κάμερες. Οι κάμερες μπορούν να διαγνώσουν όποιο πρόβλημα τυχόν υπάρχει στις σωληνώσεις του δικτύου (σπάσιμο, ράγισμα, διαρροή) ώστε να αντιμετωπιστεί σωστά και ολοκληρωμένα η ζημιά και να αποφευχθεί η επανάληψή της στο μέλλον. 

 Ακόμη, η «NovaClean Building Solutions» σας προτείνει τον καθαρισμό ολόκληρου του αποχετευτικού σας δικτύου είτε προληπτικά, είτε μετά από επισκευή οποιασδήποτε ζημιάς για ένα ακόμη καλύτερο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Για όλα τα Παραπάνω και Ακόμη Περισσότερα θα Χαρούμε να Συνεργαστούμε Μαζί σας!

Καλέστε τώρα και επωφεληθείτε και από τις προσφορές μας!

Scroll to Top
Καλέστε μας