Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις

Για τη διατήρηση ενός πραγματικά υγιεινού χώρου διαβίωσης δεν αρκεί πολλές φορές ένας «απλός» καθαρισμός, όσο καλά και ισχυρά εάν είναι τα καθαριστικά που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη του σκοπού. Για να εξασφαλίσετε επομένως έναν πραγματικά υγιεινό χώρο διαβίωσης, συνίσταται η έγκαιρη απολύμανση-απεντόμωση, η οποία πρέπει να πραγματοποιείται 2 φορές το χρόνο (φθινόπωρο-άνοιξη). Αυτές τις περιόδους τα έντομα βρίσκονται σε διαδικασία αναπαραγωγής και χρειάζεται να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να προληφθούν δυσάρεστες εκπλήξεις και να αποφευχθούν εστίες μόλυνσης.

Η «NovaClean Building Solutions» με το μόνιμο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της – που αποτελείται από επόπτη Δημόσιας Υγείας και επαγγελματία Γεωπόνο – χρησιμοποιεί σύγχρονα αυτόνομα μηχανήματα (απεντόμωση με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης , με τροφοελκυστικά gel κ.τ.λ.) και αξιόπιστα σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, δίνοντας λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα οποιασδήποτε πολυπλοκότητας.

Τη «NovaClean Building Solutions» την εμπιστεύονται πολλοί πελάτες επειδή μέσα από την πολυετή εμπειρία της στο χώρο των απολυμάνσεων-απεντομώσεων και μυοκτονιών παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, λειτουργεί με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, επενδύει και ενημερώνεται συνεχώς για σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και σκευάσματα και συνεργάζεται μόνο με επαγγελματίες του είδους.

Για όλα τα Παραπάνω και Ακόμη Περισσότερα θα Χαρούμε να Συνεργαστούμε Μαζί σας!

Καλέστε τώρα και επωφεληθείτε και από τις προσφορές μας!

Scroll to Top
Καλέστε μας