Μυοκτονία

Με τον όρο μυοκτονία εννοούμε την καταπολέμηση των τρωκτικών (ποντίκια, αρουραίοι) που έχουν εισέλθει σε έναν χώρο αλλά και τα μέτρα πρόληψης που λαμβάνονται για την αποφυγή μιας επαναμόλυνσης.

 

Η πρόληψη και η αντιμετώπισή τους κρίνεται απαραίτητη καθώς είναι φορείς πολλών επιβλαβών μικροοργανισμών-βακτηρίων όπως σαλμονέλα, παράσιτα κ.ά., που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία. Η αντιμετώπισή τους δεν πρέπει (που πολλές φορές συμβαίνει) να συγχέεται με την απολύμανση-απεντόμωση, καθώς επιτυγχάνεται με την εφαρμογή μίας σειράς μέτρων τα οποία είναι:

  • Επιθεώρηση του χώρου που έχουν εμφανιστεί ή είναι πιθανό να εμφανιστούν τρωκτικά και εντοπισμός κρίσιμων σημείων ελέγχου.
  • Δημιουργία προστατευτικών δικτύων με δολωματικούς σταθμούς και μηχανικές παγίδες σύλληψης.
  • Χρήση ποντικοφαρμάκων (τρωκτικοκτόνων) τα οποία έχουν ισχυρή δράση.

Η έγκαιρη μυοκτονία προλαμβάνει δυσάρεστες εκπλήξεις και συμβάλλει στην άριστη υγιεινή κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης.

Τη «NovaClean Building Solutions» την εμπιστεύονται πολλοί πελάτες επειδή μέσα από την πολυετή εμπειρία της στο χώρο των απολυμάνσεων-απεντομώσεων και μυοκτονιών παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, λειτουργεί με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, επενδύει και ενημερώνεται συνεχώς για σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και σκευάσματα και συνεργάζεται μόνο με επαγγελματίες του είδους.

Για όλα τα Παραπάνω και Ακόμη Περισσότερα θα Χαρούμε να Συνεργαστούμε Μαζί σας!

Καλέστε τώρα και επωφεληθείτε και από τις προσφορές μας!

Scroll to Top
Καλέστε μας