Καθαρισμός Πολυκατοικιών

Ο τομέας της πολυκατοικίας είναι ίσως ο πιο παραμελημένος στις μέρες μας, και αυτό γιατί η πολυκατοικία είναι το «εύκολο» κομμάτι του καθαρισμού αφού εύκολα κανείς μπορεί να παρουσιαστεί σαν συνεργείο καθαρισμού χωρίς να πληρεί τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Αυτό πολλές φορές έχει σαν αποτέλεσμα ανασφάλιστα και χωρίς άδεια άτομα να εισέρχονται στο χώρο με συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, «χτυπούν» τις τιμές στα επίπεδα που δεν μπορεί να ανταποκριθεί μια εταιρεία και αδυνατώντας να ανταποκριθεί στις συνθήκες αυτές μετριάζει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Η «NovaClean Building Solutions» στον τομέα της πολυκατοικίας ακολουθεί την λογική της «παλιάς» καθαρίστριας. Κάθε κτίριο ή συγκρότημα το οποίο αναλαμβάνουμε τροφοδοτείται με τον κατάλληλο εξοπλισμό και εργαλεία έτσι ώστε να αποφεύγεται η διασπορά μικροβίων και να επιτυγχάνεται πραγματικός και ουσιαστικός καθαρισμός. Επίσης τα εργαλεία καθαρισμού (πανάκια, σφουγγαρίστρες, σκούπες, φαράσια κτλ.) αντικαθίστανται  σε διάστημα δύο τριών μηνών από την εταιρεία χωρίς επιπλέον κόστος. Ταυτόχρονα ένα κινητό συνεργείο με πλήρη εξοπλισμό επεμβαίνει για να επιλύσει αν χρειαστεί προβλήματα καθαρισμού που δεν μπορεί να λύσει από μόνη της η καθαρίστρια.

Δείτε λεπτομερώς στην πράξη πως γίνεται αυτό και απαλλαγείτε για πάντα από την έννοια καθαρισμού της πολυκατοικίας σας.

Αναθέστε σε μας την έκδοση κοινοχρήστων, την διαχείριση, την απολύμανση ή ότι άλλο σας απασχολεί σχετικά με την συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας, υπεύθυνα, νόμιμα, και σε λογικές ανταγωνιστικές τιμές.

Τηλεφωνείστε τώρα ( 2102812828, 2102812250, 6981310092) και μάθετε ποιές περιοχές καλύπτουμε στον τομέα των πολυκατοικιών.

Για όλα τα Παραπάνω και Ακόμη Περισσότερα θα Χαρούμε να Συνεργαστούμε Μαζί σας!

Καλέστε τώρα και επωφεληθείτε και από τις προσφορές μας!

Scroll to Top
Καλέστε μας