Διαχείριση Κτηρίου

Πλήρης ή Μερική Διαχείριση

Λόγω των εξαντλητικών ωραρίων που επιτάσσει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, είναι πολλοί που δε διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο και ενέργεια που απαιτεί η διαχείριση ενός κτιρίου.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις

Για τη διατήρηση ενός πραγματικά υγιεινού χώρου διαβίωσης δεν αρκεί πολλές φορές ένας «απλός» καθαρισμός, όσο καλά και ισχυρά εάν είναι τα καθαριστικά που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη του σκοπού.

Μυοκτονία

Με τον όρο μυοκτονία εννοούμε την καταπολέμηση των τρωκτικών (ποντίκια, αρουραίοι) που έχουν εισέλθει σε έναν χώρο αλλά και τα μέτρα πρόληψης που λαμβάνονται για την αποφυγή μιας επαναμόλυνσης.

Μυοκτονία

Με τον όρο μυοκτονία εννοούμε την καταπολέμηση των τρωκτικών (ποντίκια, αρουραίοι) που έχουν εισέλθει σε έναν χώρο αλλά και τα μέτρα πρόληψης που λαμβάνονται για την αποφυγή μιας επαναμόλυνσης.

Αποφράξεις

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα υπερχείλισης υδάτων; Έφραξε η αποχέτευση σας; Πλημμυρίσατε, βούλωσαν τα φρεάτιά σας με κίνδυνο τα λύματα να βρουν ανεπιθύμητες διεξόδους;

Συντήρηση Καυστήρων

Φροντίστε για την συντήρηση του καυστήρα σας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο και ιδανικά αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης.

Πυρασφάλεια

Κάθε κτίριο υποχρεούται να έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα πυρασφάλειας, για τυχόν ατυχήματα που μπορεί να προκύψουν και μπορεί να ενέχουν μεγάλο ποσοστό κινδύνου.

Συντηρήσεις Κήπου

Εάν επιθυμείτε να έχετε έναν καλαίσθητο και προσεγμένο χώρου πρασίνου και να απαλλαγείτε από τον κόπο και την ευθύνη έχουμε και για αυτή την υπηρεσία λύση.

Τεχνική Υποστήριξη Κτηρίου

Οικοδομικές εργασίες (μονώσεις-στεγανοποιήσεις, ελαιοχρωματισμοί, καθαρισμός και αποκομιδή στερεών υπολειμμάτων οικοδομής (μπάζα) κ.τ.λ. )

Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης

Σε συνεργασία με την AVIN φροντίζει να σας παρέχει με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό, πετρέλαιο θέρμανσης στις πιο ανταγωνιστές τιμές της αγοράς.

Έκδοση / Πακέτα Κοινοχρήστων

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης κτιρίων η NovaClean Building Solutions διαθέτει ένα αξιόπιστο πρόγραμμα έκδοσης κοινοχρήστων, εύκολα κατανοητό για όλους τους ενοίκους.

Για όλα τα Παραπάνω και Ακόμη Περισσότερα θα Χαρούμε να Συνεργαστούμε Μαζί σας!

Καλέστε τώρα και επωφεληθείτε και από τις προσφορές μας!

Scroll to Top
Καλέστε μας