Υπηρεσίες Καθαρισμού

"Καθαρό περιβάλλον, με σεβασμό στο περιβάλλον"

Υπηρεσίες NovaClean

Η NovaClean παρέχει προηγμένες υπηρεσίες καθαρισμού για κάθε έργο και σε ανταγωνιστικές τιμές . Επιλέξτε από το πλαϊνό μενού την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και ενημερωθείτε σχετικά , ή τηλεφωνείστε μας και κάποιος υπεύθυνος της εταιρίας μας θα σας εξυπηρετήσει σεότι και άν χρειαστείτε .
 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  
( προσοχή στην....καραμέλα )
 
Πολλές εταιρίες του χώρου καυχώνται για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους και προβάλλουν ως επιχείρημα την καταγωγή των εργαζομένων (δεν είμαστε ρατσιστές ,  πιστεύουμε στην παγκόσμια αλληλεγγύη και συναδέλφωση των λαών αισθανόμαστε πρώτα άνθρωποι και μετά Έλληνες) την ομοιόμορφη εμφάνιση προσωπικού , (τα ράσα δεν κάνουν τον παπά ),το πρωτόκολλο παράδοσης ,την αμεσότητα της επικοινωνίας , και άλλα παρόμοια .
 
Παραλείπουν  να  αναφερθούν  στις  καταστροφικές  για  το περιβάλλον και επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία ουσίες  που περιέχουν  τα  συνήθη απορρυπαντικά  και απολυμαντικά που χρησιμοποιούν , όπως ενώσεις χλωρίου και φωσφορικών αλάτων που αποδεδειγμένα ευθύνονται γαι το φαινόμενο του ευτροφισμού για αλλεργίες , καρκινογενέσεις , χρόνιες παθήσεις κ.α.
 
Επικίνδυνες όμως για την ανθρώπινη υγεία είναι και οι αρωματικές ουσίες που περιέχουν τα συνήθη απορρυπαντικά όπως για παράδειγμα η λεμονίνη ( limonene ) με άρωμα λεμόνι που είναι καρκινογόνος . 
 
Αν και ότι οι επιπτώσεις της χρήσης αυτών των απορρυπαντικών είναι από χρόνια γνωστές οι περισσότερες εταιρίες καθαρισμού αρνούνται τη χρήση οικολογικών απορρυπαντικών και την υιοθέτηση οικολογικής συμπεριφοράς παρά την απαγόρευσή τους από τη ευρωπαϊκή  νομοθεσία .
 
Ο λόγος είναι γνωστός . Ένα  λίτρο  χλωρίου  στην αγορά στοιχίζει για παράδειγμα το ένα έκτο της τιμής ενός οικολογικού αντίστοιχου απορρυπαντικού – απολυμαντικού . Γνωστός και ο κανόνας . Η συσσώρευση της ποσότητος  οδηγεί στην μεταβολή της ποιότητος (της εργασίας) .
 
Αντίθετα προς αυτή την κατεύθυνση η Ε.Ε. στις 13 Μαρτίου του 2001 ενέκρινε την κοινοτική οδηγία για επιβολή αυστηρών κυρώσεων κατά των παραβάσεων που προκαλούν βλάβες στο περιβάλλον  είτε εκ προθέσεως είτε εξ αμελείας. Στις παραβάσεις περιλαμβάνονται  απορρίψεις υλικών που  ρυπαίνουν τα  ύδατα  συμπεριλαμβανομένων των απορρυπαντικών .
 
Εύκολα γίνεται πλέον κατανοητό ότι η χρήση ουσιών ,  που διασπούν  τους  ρύπους  «ρυπαίνοντας» το περιβάλλον , είναι σαν το αυγό του Κολόμβου αφού μεταθέτουν διαρκώς το πρόβλημα  μεταφέροντάς  το στην κυριολεξία στις επόμενες γενεές χωρίς ποτέ να το επιλύουν .
 
NovaClean :  Η προστασία της ζωής μας προέχει της οικονομίας