Υπηρεσίες Καθαρισμού

"Καθαρό περιβάλλον, με σεβασμό στο περιβάλλον"

Καθαρισμοί πολυκατοικιών

Ο τομέας της πολυκατοικίας είναι ίσως ο πιο παραμελημένος στις μέρες μας , και αυτό γιατί η πολυκατοικία είναι το «εύκολο» κομμάτι του καθαρισμού αφού εύκολα κανείς μπορεί να παρουσιαστεί σαν συνεργείο καθαρισμού χωρίς να πληρεί τις νόμιμες προϋποθέσεις .
 
Αυτό πολλές φορές έχει σαν αποτέλεσμα ανασφάλιστα και χωρίς άδεια άτομα να εισέρχονται στο χώρο με συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού , «χτυπούν» τις τιμές στα επίπεδα που δεν μπορεί να ανταποκριθεί μια εταιρία και αδυνατώντας να ανταποκριθεί  στις συνθήκες αυτές μετριάζει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών . 
 
Η NovaClean στον τομέα της πολυκατοικίας ακολουθεί την λογική της «παλιάς» καθαρίστριας . Σε συνεργασία με τους πελάτες της τροφοδοτεί την κάθε πολυκατοικία με τα δικά της εργαλεία και ένα άτομο σχεδόν πάντα το ίδιο αναλαμβάνει υπεύθυνα τον τακτικό καθαρισμό της πολυκατοικίας . Ταυτόχρονα ένα κινητό συνεργείο με πλήρη εξοπλισμό επεμβαίνει για να επιλύσει αν χρειαστεί προβλήματα καθαρισμού που δεν μπορεί να λύσει από μόνη της η καθαρίστρια .
 
Δείτε λεπτομερώς στην πράξη πως γίνεται αυτό και απαλλαγείτε για πάντα από έννοια καθαρισμού της πολυκατοικίας σας .
 
Αναθέστε σε μας την έκδοση κοινοχρήστων , την διαχείριση , την απολύμανση ή ότι άλλο σας απασχολεί σχετικά με την συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων
της πολυκατοικίας σας , υπεύθυνα , νόμιμα , και σε λογικές τιμές   
Τηλεφωνείστε τώρα και μάθετε ποιές περιοχές καλύπτουμε στον τομέα των πολυκατοικιών .   
     
NovaClean: Υλοποιούμε ότι υποσχόμαστε.