Υπηρεσίες Καθαρισμού

"Καθαρό περιβάλλον, με σεβασμό στο περιβάλλον"

Απορρυπαντικά και εργαλεία

Επί σειρά ετών η εταιρία μας αναζητούσε το καλλίτερο στο χώρο για την εξασφάλιση των καταλληλότερων εργαλείων , μηχανημάτων και απορρυπαντικών , στοχεύοντας στην αποδοτικότερη εργασία και διασφαλίζοντας στο μέτρο του ανθρωπίνου το τρίπτυχο της βιώσιμης ανάπτυξης  κοινωνία , οικονομία , περιβάλλον αναζητήσαμε συμμάχους και αποφύγαμε τη λογική της επιλογής με κριτήριο το κόστος .
 
Σήμερα διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση όχι μόνο συνηθισμένων , αλλά και εξειδικευμένων αναγκών καθαρισμού που προκύπτουν κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες όπως από πυρκαγιά ή πλημμύρα .
 
Συνεργάτες μας οι μεγαλύτεροι προμηθευτές της αγοράς αρωγοί στην προσπάθεια μας για οικολογική και υγιεινή καθαριότητα .
 
Συστήματα ατμού και μικροϊνών μειώνουν τη χρήση απορρυπαντικών και απομακρύνουν τους ρύπους αποτελεσματικότερα και με ελάχιστη επιβάρυνση στο περιβάλλον .
 
Η αντικατάσταση για παράδειγμα της συμβατικής σφουγγαρίστρας με επίπεδα και μη σάρωθρα υγρού καθαρισμού από μικροϊνα , καταργεί τον συμβατικό κουβά διασφαλίζει την καθαριότητα του εργαλείου (ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να πλυθεί καλά η σφουγγαρίστρα σε βρώμικο νερό ) επιτυγχάνοντας το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα 
 
Τέλος χρησιμοποιούμε επιλεγμένα  οικολογικά απορρυπαντικά με τα οικολογικά σήματα Ecoflower και Nordic Swan τον ανεξάρτητα ελεγχόμενο χάρτη καθαρισμού , το Environ-mental Choice Criteria PAC–097 και άλλους κατά περίπτωση φορείς πιστοποίησης
 
Το πλεονέκτημα των οικολογικών απορρυπαντικών είναι ότι είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και φιλικά προς το περιβάλλον . Ενώ τα συνήθη απορρυπαντικά έχουν από καιρό ενοχοποιηθεί για μια σειρά χρόνιων παθήσεων , και βλάβες του ενδοκρινικού συστήματος  όπως , δύσπνοιες αλλεργίες  δερματοπάθειες , καρκινογενέσεις , βλάβες στο αναπαραγωγικό σύστημα μόλυνση των υδάτινων πόρων κ.α.
 
 Τα οικολογικά βιοδιασπώμενα  και βιοαποικοδομήσιμα απορρυπαντικά  δεν είναι τοξικά δεν προκαλούν ερεθισμό και άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες και παράγονται από φυτικές ή ορυκτές ύλες όπως έλαια από καρύδα φοίνικα , ελαιοκράμβη , καλαμπόκι , φλούδα πορτοκαλιού , βότανα και άμμο , ασβεστόλιθο , πυρίτιο , γεώλιθο  κ.α. και έχουν πρώτα ελεγχθεί για τις αρνητικές επιπτώσεις τους στον άνθρωπο  και το περιβάλλον . 
 
NovaClean: Φέραμε το μέλλον πιο κοντά .