Υπηρεσίες Καθαρισμού

"Καθαρό περιβάλλον, με σεβασμό στο περιβάλλον"

Ανθρώπινο δυναμικό

Ας είμαστε ειλικρινείς .
 
Στον παρεξηγημένο χώρο του καθαρισμού δεν βρίσκει κανείς εύκολα άτομα , (και ιδιαίτερα όπως κάποιοι διατυμπανίζουν «Έλληνες») , με αυξημένα τυπικά προσόντα παρά μόνο για τις διοικητικές θέσεις της επιχείρησης.
 
Στην NovaClean αποφύγαμε την παγίδα του ρατσισμού. Το προσωπικό μας αποτελείται από Έλληνες και ξένους που πολλοί από αυτούς διαθέτουν πανεπιστημιακή μόρφωση . Δεν θεωρούμε ότι η μόρφωση συνεπάγεται και καλλίτερη αγωγή .
 
Πιστοποιητικά χρηστοήθειας δεν χορηγεί πιστεύουμε κανένας . Σίγουρα όμως συνεπάγεται αυξημένη αντίληψη . 
 
Και κάτι ακόμα . Συνήθως τα άτομα ελληνικής καταγωγής επιλέγουν σαν τελευταία προσωρινή λύση ανάγκης τον καθαρισμό, εκτός αν τον επιλέξουν επιχειρηματικά , κάτι που δεν ισχύει για τους ξένους , που και πιο πρόθυμοι είναι και πιο πολύ παραμένουν στο χώρο .  
 
Κατά τα άλλα η στολή , η εκπαίδευση , η εποπτεία , η παροχή κινήτρων , η επιβράβευση της αποδοτικότητας του προσωπικού , και όλα τα συναφή είναι νομίζουμε αυτονόητη πρακτική κάθε εταιρίας , που θέλει να πετύχει τους στόχους της  σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον . Αυτά ούτως ή άλλως επιβάλλονται και από την πολιτική ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρία μας (ISO 9001-2000)
 
NovaClean: Το ξανάπαμε :Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.